• STORM Computers akvizirao tvrtku Poligon koja se bavi energetskim rasklopnim i procesnim industrijskim sustavima

  Vidi više
 • Aplikacija medCRM odabrana u 50 najperspektivnijih hrvatskih IT rješenja!

  Vidi više
 • STORM Computers potvrdio status HPE Platinum Partner!

  Vidi više
 • STORM Informatika predstavila komunikacijsku platformu Omnichannel

  Vidi više
 • Predstavili smo AIRI!

  Vidi više

STORM Grupa

Višegodišnja prisutnost, visoka razina stručnosti te neprekidno usvajanje novih znanja, pozicionirali su STORM Grupu kao jednu od vodećih hrvatskih tvrtki na području razvoja, implementacije te održavanja kompleksnih i cjelovitih poslovnih informacijsko-komunikacijskih sustava.

Članice Grupe

Sa željom internacionalizacije poslovanja, tvrtke članice su se udružile u grupaciju te zajedničkim snagama nude potpunu uslugu integracije odgovarajući na specifične zahtjeve partnera i korisnika iz svih sektora poslovanja. Zahvaljujući kontinuiranom unaprjeđenju portfelja rješenja, a s naglaskom na razvoj vlastitih proizvoda, grupacija nastupa zajedno na području cijele regije i do sada broji više od 1.500 odrađenih projekata.

Grupa u brojevima

> 180
Zaposlenih
150
Certifikata
Vodećih svjetskih ICT kompanija
3
Države
Hrvatska, Srbija, Kosovo
> 1500
Projekata
Uspješno odrađenih projekata

Tehnologije po mjeri

Najmodernije tehnologije i stručan, certificiran tim STORM Grupe pomoći će svakom korisniku da dobije IT sustav krojen prema njegovima potrebama. Odabir odgovarajućih tehnoloških rješenja i usluga koje će zadovoljiti sve potrebe modernog poslovanja, može uvelike utjecati na ukupan poslovni rezultat poduzeća, bez obzira na veličinu. Pouzdanost, sigurnost, jednostavnost upravljanja, brzina, prilagodbe i uštede samo su neke od prednosti koje svojim korisnicima pruža STORM Grupa.

Projekt

Učionica budućnosti – Gimnazija Karlovac

Projekt

Falkensteiner Punta Skala

Projekt

Crvena Luka Resort

Reference

Implementirana rješenja te zadovoljni korisnici ključna su motivacija stručnjaka STORM Grupe. Do sada, značajan broj domaćih i međunarodnih tvrtki implementirao je informacijsko-komunikacijska rješenja i usluge tvrtki članica STORM Grupe. Na taj način, poslovni partneri optimizirali su svakodnevne poslovno-komunikacijske procese unutar tvrtki te ubrzali proces donošenja odluka i učinkovitost njihova provođenja.

Hrvatske autoceste d.o.o.
Zračna luka Zagreb d.o.o.
Medika d.d.
Olympus d.o.o.
Arenaturist d.d.
Hotel Le Méridien Lav
Dukat d.d.
Hrvatski Telekom d.d.
OTP banka d.d.
Privredna banka Zagreb d.d.