Projekt

Falkensteiner Punta Skala

Kratki opis profila poslovanja

U ekskluzivnom premium resortu Punta Skali kod Zadra nalazi se Falkensteiner Hotels & Residences čija će zadivljujuća arhitektura, inovativna oprema i mediteranski dizajn napraviti pravi doživljaj. Falkensteiner hoteli i rezidencije Punta Skala su svijet odmora kao iz snova – vodeći resort u Hrvatskoj na samoj obali mora, koji su projektirali najbolji svjetski arhitekti, prostire se na površini od 30 ha. Uključuje Family Hotel Diadora (252 sobe), Hotel & Spa Iadera (210 soba), Residences Senia (187 apartmana); hotele sa 4 i 5 zvjezdica s visokovrijednim luksuznim apartmanima, ekskluzivnim restoranima, predivnim plažama i brojnim sportskim i zabavnim sadržajima. Iadera Punta Skala najluksuzniji je hotel u portfelju Falkensteinera u Hrvatskoj. Iadera je najzahtjevniji i najskuplji dio čitavog kompleksa na čijoj se površini od 8.000 četvornih metara nalazi najveći wellness kompleks na Jadranu. Najveći potencijal ovoga resorta je ulazak u područje kongresnoga turizma. Profesionalno opremljeni konferencijski prostori na više od 600 m2 te suvremeno opremljen poslovni centar, najmodernije komunikacijske tehnologije u javnim područjima i sobama su potencijal ovoga rajskog resorta koji pobuđuje kreativnost, čime postaje idealno mjesto za poslovne konferencije, seminare. Samim time javila se potreba za visoko kvalitetnom i inovativnom infrastrukturom.

Izazovi

Vrhunska opremljenost te besprijekorna usluga bili su zahtjevi koje je investitor postavio pred naš tim stručnjaka. Želja investitora bila je da se implementiraju najmoderniji tehnološki sustavi kako bi se dobila najbolja rješenja te iskoristio maksimum koji pruža IP tehnologija uz istodobne uštede u postavljanju infrastrukture. STORM Grupa se uključila u projekt dok su objekti bili u građevinskoj fazi te je to vrijeme iskoristila da bi svojim iskustvom tehnološki oblikovala Punta Skalu.

Kategorije implementiranih tehnologija i rješenja

IP telefonija i kontaktni centar IPTV i Interaktivna TV Žičani i bežični pristup internetu Pasivna mrežna infrastruktura Instalacija jake i slabe struje

Učionica budućnosti – Gimnazija Karlovac

Vidi projekt