O STORM Grupi

Višegodišnja prisutnost, visoka razina stručnosti te neprekidno usvajanje novih znanja, pozicionirali su STORM Grupu kao jednu od vodećih hrvatskih tvrtki na području razvoja, implementacije te održavanja kompleksnih i cjelovitih poslovnih informacijsko-komunikacijskih sustava. Zahvaljujući kontinuiranom unaprjeđenju portfelja rješenja, a s naglaskom na razvoj vlastitih proizvoda, STORM Grupa nudi zaokruženu i potpunu uslugu po principu „ključ u ruke“ prepoznajući inovativne potrebe i specifične zahtjeve poslovnih partnera i korisnika.

Sa željom internacionalizacije poslovanja, tvrtke članice su se udružile u grupaciju te zajedničkim snagama nude potpunu uslugu integracije odgovarajući na specifične zahtjeve partnera i korisnika iz svih sektora poslovanja te do sada broji više od 1.500 uspješno odrađenih projekata.

Stručnjaci za najbolja tehnološka rješenja

Osim certificiranosti kao osnovnog preduvjeta za zadovoljavanje specifičnih potreba klijenata, zaposlenici STORM Grupe ističu se dostupnošću i brzinom ekspertnih timova, s naglaskom na predviđanje i prikladna rješenja prema različitim poslovnim izazovima. Stalnim praktičnim usavršavanjem djelatnika, STORM Grupa održava korak s rastućim svjetskim trendovima. Također, kroz usvajanje novih znanja i tehnologija iz područja sistemske, programske i tehničke podrške i razvoja, servisa, prodaje te tehničkih službi, ostvaruje se i stjecanje visokih partnerskih statusa kod globalnih partnera i principala.

 • STORM Grupa u brojevima

  > 180zaposlenih

 • STORM Grupa u brojevima

  25 milijuna €prihoda

 • STORM Grupa u brojevima

  150 certifikatavodećih svjetskih ICT kompanija

 • STORM Grupa u brojevima

  > 25 godinaprisustva na tržištu

 • STORM Grupa u brojevima

  6 gradova(Zagreb, Rijeka, Split, Slavonski Brod, Beograd, Priština)

 • STORM Grupa u brojevima

  3 države(Hrvatska, Srbija, Kosovo)

 • STORM Grupa u brojevima

  > 1.500uspješno odrađenih projekata

Vizija

Inovativnim proizvodima i uslugama omogućavati neprestani razvoj tržišta.

Misija

Sinergijom suradnje i razmjene znanja s vodećim globalnim tehnološkim tvrtkama biti pouzdan partner regionalnog gospodarstva, uz neprestano ulaganje u edukaciju zaposlenih i razvoj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja.

Temeljne vrijednosti

Znanje, Inovativnost, Partnerstvo, Fleksibilnost, Upornost

Standardi u poslovanju tvrtki članica

U promjenjivim i dinamičnim tržišnim uvjetima primjena sustava upravljanja kvalitetom IT usluga u poslovnim organizacijama, osigurava tvrtkama održivost poslovanja, unaprjeđenje produktivnosti te stvaranje komparativnih prednosti u odnosu na konkurenciju. Međunarodni standardi poslovnim partnerima STORM Grupe jamče cjelovitost, sigurnost te visoku kvalitetu isporučenih IT usluga, kao i sustav u potpunosti orijentiran na stalna poboljšanja.

ISO 9001:2015
ISO 20000-1:2011
ISO 27001:2013

ITIL
PMP

Uprava

Vladimir Olujić

predsjednik Uprave

Tomislav Kraljik

član Uprave

Damir Špirelja

član Uprave

Ivica Šorić

član Uprave

Mirela Olujić

član Uprave

Hotmir Brkić

član Uprave

Tvrtke članice Grupe

Vidi sve tvrtke