Tvrtke članice

STORM Computers

Jedan je od vodećih domaćih i regionalnih sistem integratora. Kroz partnerski odnos s vodećim svjetskim proizvođačima informacijsko-komunikacijskih tehnologija implementira, usavršava i prilagođava cjelovita komunikacijsko-tehnološka rješenja u skladu sa specifičnim potrebama partnera i korisnika.

STORM Computers Web

Supranet

Na domaćem tržištu prepoznat kao lider u području projektiranja i implementacije pasivnih telekomunikacijskih mreža te distribucije pasivne mrežne opreme vodećih svjetskih proizvođača.

Supranet Web

STORM Informatika

Regionalni je sistem integrator informacijsko-komunikacijskih te hotelskih rješenja vodećih svjetskih proizvođača s ekspertizom u implementaciji rješenja IP telefonije, switching & routing tehnologija, kontakt centara, inteligentnih soba te interaktivne televizije.

STORM Informatika Web

Proaxis

Uz dugogodišnje iskustvo u distribuciji informatičke opreme vodećih globalnih proizvođača, posebno se ističe integracijom i implementacijom rješenja za audio-video konferencijske sustave, koja korisnicima omogućuju komunikaciju u stvarnom vremenu bez obzira na lokaciju, kao i digital signage rješenjima za ciljano prikazivanje sadržaja.

Proaxis Web

Rinels

Tvrtka orijentirana na integrirana rješenja za rad hitnih službi koja obuhvaćaju cjelokupnu komunikaciju, prijem i upravljanje hitnim intervencijama, GIS lociranje i navigaciju, snimanje, analitiku te ERP sustav. Rješenja se primjenjuju u hitnoj medicinskoj pomoći, vatrogasnim postrojbama, sanitetskom prijevozu, komunalnim i distributivnim sustavima.

Rinels Web

STORM ICT

Tvrtka orijentirana na poslovna rješenja, koju vode stručni i iskusni inženjeri u području razvoja, implementacije i održavanja složenih i cjelovitih poslovnih informacijsko-komunikacijskih sustava..

STORM ICT Web

Optima

Regionalni je sistem integrator i implementator komunikacijskih sustava, poslovnih rješenja i usluga omogućavajući tvrtkama da izgrade poslovanje oko svojih korisnika. Tvrtka je formirala partnerstva s vodećim svjetskim tvrtkama i dobavljačima kako bi ponudila cjelovita rješenja zadovoljavajući potrebe korisnika.

Optima Web