Predstavili smo AIRI!

Prvi u Hrvatskoj i regiji smo predstavili AIRI - Artificial Intelligence Ready Infrastructure!

Prvo cjelovito HPC infrastrukturno rješenje za AI/ML/DL, projektirano od strane Pure Storage i NVIDIA za proširenje snage (compute power) NVIDIA DGX sustava. Bazirano na Pure Storage FlashBlade i NVIDIA DGX poslužiteljima, AIRI nudi enterprise okruženjima jednostavno, brzo i "future-proof" rješenje, a koje će zadovoljiti AI/ML/DL zahtjeve u bilo kojoj mjeri.
Zahvaljujemo se predavačima iz NVIDIA i Pure Storage, koji su AIRI rješenje predstavili na zanimljiv i edukativan način.

Pure Storage je svojim tehnološkim inovacijama i poslovnim modelom postigao velik odmak od bilo kojeg dosadašnjeg rješenja pohrane te se pozicionirao kao globalni lider na ovom području prema Gartneru, IDC-u i ostalim neovisnim ustanovama koje se bave analizama tržišta.

NVIDIA, do nedavno najpoznatija po grafičkim procesorima za osobna računala, danas se nameće kao jedan od lidera na tržištu GPU deep learning računalstva. Grafički akcelerator broj 1 u svijetu, NVIDIA TESLA GPU, ima najviše performanse, optimiziran za analize velikih količina podataka i znanstvena opterećenja velikih razmjera.

Zahvaljujući Tesla GPU akceleratorima i FlashBlade arhitekturi, inženjeri i istraživači mogu obraditi petabajte podataka neusporedivo brže nego s tradicionalnim centralnim procesorima (CPU).

STORM Computers je Pure Storage i NVIDIA partner koji kroz inovativna rješenja svojim korisnicima omogućuje transformaciju poslovanja sa značajnim porastom performansi i učinkovitosti uz manje troškove.

STORM Computers postao NVIDIA Preferred Solutions Integration Partner!

Vidi novost